Den Store Hekle- og Strikkepakken

I den store hekle- og strikkepakken har vi samlet alt av det aller beste innen hekling og strikking som vi har å tilby deg!

Dette er en samlepakke som har fokus på hekling og strikking. Laget for å være en kjempegod ressurs for alle som hekler og strikker. Få inspirasjon til nye prosjekter!

Pakken er delt opp i 3 hoveddeler, som består av:

En stor samling med hekle- og strikkeoppskrifter.

Her blir du kjent med vår store samling med alle våre beste hekle- og strikkeoppskrifter. De aller meste er enkle oppskrifter på plagg de fleste hekle- og strikkere kan klare å lage.

En stor samling med strikkemønster.

Dette er pakken med strikkemønster. Her vil du finne en stor samling med strikkemønster av forskjellige typer.

Det kan nevnes strikkemønster av typen: mønsterstrikk, maskemønster, flettemønster, vrangmønster med mer…

Her burde det være noe for enhver smak, som kan hjelpe deg med å strikke det mest herlige plagg av omtrent alle slag.

En stor samling med guider innen hekle- og strikketeknikker.

I denne pakken får du guider på hvordan du hekler og strikker med forskjellige teknikker. Noe av det du lærer er f.eks: enkel perlestrikk, strikke fletter, kantmasker, hakking, bestemorsruter og mye mye mer! Her får du rett og slett mange gode hekle- og strikketips du vil ha stor nytte av å kunne.

+ Bonusmateriale.

I vår bonusdel får du en samling med masse gode ressurser for alle som driver med hekling og strikking. I tillegg får du enda flere hekle- og strikkeoppskrifter og alt som vi synes heklere og strikkere bør kjenne til.

Alt er selvfølgelig laget med tanke på å være 100% utskriftsvennlig for alle skrivere.

Etter betaling får du automatisk tilgang til vårt VIP område hvor du finner alle våre produkter øyeblikkelig tilgjengelig!

Ordinær pris: 137,-

NY pris! 100,-